Uvjeti korištenja

Tekst naveden u uvjetima korištenja opisuje uvjete korištenja i pravne napomene za internet stranicu www.mojazgradaonline.hr.
Vlasnik navedene stranice je Tommaris kreativa d.o.o. za promidžbu i poslovne usluge. Uvjeti korištenja i pravne napomene utvrđuju se radi zaštite korisnika stranice i ostalih korisnika od mogućih neugodnih, uznemirujućih, ometajućih i nezakonitih aktivnosti. Ukoliko se ne slažete tj. niste suglasni sa "Uvjetima korištenja" molimo Vas da prestanete koristiti internet stranicu www.mojazgradaonline.hr.

Tommaris kreativa d.o.o. polaže sva prava na vlastite sadržaje (informacije, grafičke prikaze, objavljene tekstove i podatke, slike, fotografije, ilustracije, video i audio zapis kao i vizualni identitet i formu svih elemenata same stranice) objavljene na navedenoj stranici. Zabranjeno je svako neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice www.mojazgradaonline.hr bez dozvole vlasnika prava. Svako kršenje navedenog podložno je tužbi.

Tommaris kreativa d.o.o. zadržava pravo da zbog održavanja i ažuriranja stranice www.mojazgradaonline.hr privremeno ograniči pa čak i prekine pristup stranici. Također zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na navedenoj stranici. Moguće ukidanje stranice u cijelosti provest će se u dogovoru s klijentima Tommaris kreativa d.o.o..

Tommaris kreativa d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju "zaraze" Vaše informatičke opreme virusom ili drugim zarazama koje se prenose korištenjem interneta. Vaša je odgovornost poduzeti sve mjere kako do zaraze Vaše informatičke opreme ne bi došlo. Tommaris kreativa d.o.o. nije odgovoran za direktne ili indirektne štete nastale kao posljedice greške u radu internet stranice www.mojazgradaonline.hr

www.mojazgradaonline.hr poštuje privatnost korisnika stranice kao i posjetitelja. Tommaris kreativa d.o.o. zadržava pravo da putem stranice www.mojazgradaonline.hr prikuplja, bilježi i čuva sve podatke koje korisnici kreiraju na navedenoj stranici. Podatke iz procesa registracije kao i podatke o korisniku stranice neće davati na uvid trećoj strani, osim u slučaju kada se takva obveza regulira zakonom.

Kao korisnik stranice www.mojazgradaonline.hr, suglasni ste da je na stranici zabranjeno sljedeće:

  • objavljivanje kao i prenošenje zakonom zaštićenih sadržaja kako hrvatskih tako i međunarodnih
  • objavljivanje sadržaja koji je na bilo koji način uvredljiv, ponižavajući, vulgaran, rasistički i štetan na bilo koji način
  • koristiti sadržaj ove stranice pod lažnim imenom tj. lažno se predstavljati u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • objavljivanje i/ili razmjenu sadržaja trećih osoba čiji je sadržaj zaštićen autorskim pravom
  • slanje, razmjenu i objavljivanje sadržaja svjesno i namjerno, koji sadrže viruse ili datoteke i programe koji su načinjeni u jedinstvenu svrhu uništavanja ili ograničavanja rada informatičke opreme
  • slanje, razmjenu i objavljivanje tajnih zaštićenih podataka neke fizičke ili pravne osobe
  • bez ovlasti koristiti tuđe korisničko ime


Vlasnik stranice www.mojazgradaonline.hr ima pravo u bilo kojem trenutku izbrisati sadržaj objavljen na stranici, bez ikakve najave ili objašnjenja, kao i zabraniti pristup svakom korisniku koji se neće pridržavati uvjeta korištenja.

Tommaris kreativa d.o.o. zadržava pravo izmjene "Uvjeta korištenja" u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, te nije odgovoran za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Objavljivanjem izmijenjenih uvjeta korištenja isti stupaju na snagu objavljivanjem na stranicama www.mojazgradaonline.hr