Tečajevi: švedski, excel, obrada fotografija, android aplikacije - popusti za korisnike portala

EdukaCentar je suvremena edukacijska ustanova koja djeluje od 2006. godine na području grada Splita, a prisutni su i u gradu Zagrebu.

Vrlo brzo su prepoznati kao vrhunski edukacijski partner od strane većine javnih i privrednih subjekata kao i značajnog dijela građanstva.

U okviru EdukaCentra djeluje škola stranih jezika, informatička škola, specijalizirani seminari za potporu osobnog razvoja i programi obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu. Glavni cilj EdukaCentra je da cjelokupnom ponudom i kvalitetom biti uvijek ispred drugih. Unaprijed uviđajući trendove i smjerove tržišta EdukaCentar omogućuje svojim polaznicima uvijek aktualnu i tržišno aplikativnu edukaciju.

Okupljaju vodeće stručnjake u regiji kako bi svojim polaznicima pripremili i pružili vrhunsku edukacijsku ponudu. Tehnološka opremljenost učionica je usklađena s potrebama programa iz ponude te nastoje uvijek biti korak ispred. U ugodnom radnom okruženju primjenjuju suvremene pedagoške metode učenja. Cilj je postići visoku razinu interaktivnosti u odnosima između polaznika i predavača te maksimizirati zadovoljstvo polaznika stečenim znanjima. 

Novi kuponi za početni švedski jezik, osnove obrada fotografija, napredni excel te uvod u razvoj android aplikacija - puno povoljnije za korisnike portala.

Ponudu pogledajte ovdje.